İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Yasemin Anaokulu

Mrt

Yasemin Anaokulu olarak Scientix Projesi kapsamında STEM Keşif Kampanyası 2024’e katılım sağlayarak öğrencilerimizin sorgulamaya, araştırmaya, proje geliştirmeye, üretime ve buluş yapmaya dayalı STEM eğitimi (bilim, teknoloji, mühendislik, matematik) etkinliklerimize Tohum Saklayan Kozalakları gözlemleyerek başladık.

Mrt

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Okul merkezli veli akademileri projesi ile anne babaların çocuk eğitimi ile ilgili farkındalık geliştirmeleri sağlanmaktadır.  İstanbul Veli Akademileri kapsamında sunulacak eğitim konularına yönelik velilerimiz, ihtiyaç duydukları seminerleri okulumuz tarafından hazırlanan ankete katılarak belirlemişlerdir.

Ock

3-A Sınıfı öğrencilerimiz Etkileşimli Kitap Okuma çalışmasında öykü kitabının yazı ve resimlerini görerek kendi öykülerini oluşturdular.

Ock

Okula uyum, çok yönlü bir kavram olarak değerlendirilmekle birlikte çocukların sadece okul başarısı olarak değil, çocukların okula yönelik duygusal tutum ve davranışlarını ve okul ortamına katılımlarını da içeren bir olgu olarak tanımlanmaktadır. Okula uyumun ve okul olgunluğunun önemini kavramak, tartışmak ve farkındalık oluşturmak için Veli Akademileri Projesi kapsamında Yasemin Anaokulu Müdürümüz Dr. Bahar Doğan tarafından sunulacak seminere katılımlarınızı bekliyoruz.

ANAOKULU KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

5-A sınıfı olarak 10 Kasım Atatürk ü Anma Etkinliğimiz