İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Yasemin Anaokulu

Dr. Bahar DOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

2007 yılında Ankara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Lisans, 2014 yılında ise Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden Yüksek Lisans derecesi ile mezun oldu. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında doktor unvanı olan Bahar Doğan, doktora eğitimini 2020 yılında Marmara Üniversitesi´nde tamamladı. Doktora eğitimi devam derken T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Ulusal Ajans hibesi ile bir dönem  Birleşik Krallık Bath Üniversitesi´nde akademik çalışmalarda bulunan Doğan; bir dönem de İstanbul Aydın Üniversitesi´nde Öğretim Görevlisi olarak ders vermiştir. Bunun yanı sıra 2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Kuveyt Türk Okulu´nda Yurt Dışı Görevlendirme ile öğretmenlik yapmıştır. Liderlik, denetim, okul yönetimi, eğitim politikaları, çağdaş eğitim yaklaşımları, okul kültürü, medya ve eğitim, okul öncesi eğitim alanlarında ulusal ve uluslararası indekslerde taranan bilimsel makaleleri ve kitap çalışmaları bulunan Doğan, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Bahar Doğan evli ve bir çocuk annesidir.